Skocz do zawartości


Welcome to P2MPolska.com - MailShare, MoorHunt, MailDownloader Ygoow


Logowanie » 

Rejestracja

Witaj na p2mpolska! :omgomg: By otrzymać pełen dostęp do forum koniecznie skorzystaj z w pełni darmowej rejestracji :yahoo: →

 
Guest Message by DevFuse

Zdjęcie

[SOFT] Windows XP SP3 Pro PL Multiboot (2008)


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
102 odpowiedzi w tym temacie

#41 warhog

warhog

    Super Wrzuciciel

  • Legenda
  • 2893 postów
  • 1723 wypitych wypitych piw
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 10 czerwiec 2008 - 10:06

Po pierwsze od tego sa google, po drugie w opisie masz link do dokladnego specyfukacji tego systemu - cd-key wyswietla sie zaraz przed standardowa instalacja, a przy instalacji automatycznej czy polautomatycznej cd-key nawet nie jest potrzebny.

la koniec uploadowania

Dołączona grafika

209 GB

#42 Gość_arla7_*

Gość_arla7_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 24 czerwiec 2008 - 09:59

Zasysam i sprawdzę na ile warto.Niezależnie od tego,czy będzie działać poprawnie ,czy nie-myślę,że warto spróbować.
Jest szansa,że czegoś nowego się nauczymy.

#43 Gość_ziele_*

Gość_ziele_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 24 czerwiec 2008 - 21:42

dlaczego mi wyskakuje takie coś jak chce scalić?? " Unable to uzip winXp_Pro_SP3_PL.iso.001, either the files is corrupt or you entered the wrong password. ;)

#44 Gość_jamirono_*

Gość_jamirono_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 25 czerwiec 2008 - 23:10

Witam! Sciągnięte i scalone bez problemu.Jutro instaluje...Dzięki!

#45 Gość_wielebny82k_*

Gość_wielebny82k_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 25 czerwiec 2008 - 23:49

Witam:)
.."PRODUCT_NAME was not found on string table" Taki błąd wyskakuje przy próbie instalacji jakiejkolwiek aplikacji, używającej InstallShield (np. Partition Magic 8, Cyberlink PowerDVD Ultra Deluxe v7.3). Wie ktos moze, jak temu zaradzic. Za pierwszym razem myslalem, ze wystapil jakis blad w instalacji, wiec zainstalowalem Xp jeszcze raz i blad sie powtarza. Instalacja systemu za pierwszym i drugim razem przebiegla bez zadnego bledu - szybko i sprawnie. Wszystko inne dziala bez problemu. Czy mial ktos ten sam problem???????????? Co mozna z tym bledem zrobic

#46 Gość_wielebny82k_*

Gość_wielebny82k_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 26 czerwiec 2008 - 11:46

Witam:)
.."PRODUCT_NAME was not found on string table" Taki błąd wyskakuje przy próbie instalacji jakiejkolwiek aplikacji, używającej InstallShield (np. Partition Magic 8, Cyberlink PowerDVD Ultra Deluxe v7.3). Wie ktos moze, jak temu zaradzic. Za pierwszym razem myslalem, ze wystapil jakis blad w instalacji, wiec zainstalowalem Xp jeszcze raz i blad sie powtarza. Instalacja systemu za pierwszym i drugim razem przebiegla bez zadnego bledu - szybko i sprawnie. Wszystko inne dziala bez problemu. Czy mial ktos ten sam problem???????????? Co mozna z tym bledem zrobic



DOBRA JEST:))))
TROCHE POSZPERALEM W SIECI I ZNALAZLEM ROZWIAZANIE..DZIALA..
W PANEL STEROWANIA --> NADZEDZIA ADMINISTRACYJNE --> USLUGI --> USLUGA InstallDriver Table Manager W ZAKLADCE OGOLNE W Trybie uruchamiania ZROBILEM NA automatyczny i ok. Wszystko dziala

#47 Gość_w120_*

Gość_w120_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 10 lipiec 2008 - 13:08

ściągnięte i scalone bez problemu - thx

#48 Gość_Ventrue_*

Gość_Ventrue_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 12 lipiec 2008 - 14:21

wszystko działa ok bez najmniejszych zgrzytów

big thx

#49 Gość_ker_*

Gość_ker_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 15 lipiec 2008 - 22:59

zainstalowane ;) i powiem wam ze to chyba najlepszy win jaki mialem :P

#50 warhog

warhog

    Super Wrzuciciel

  • Legenda
  • 2893 postów
  • 1723 wypitych wypitych piw
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 16 lipiec 2008 - 14:38

Hmm i co tu teraz zrobic: mx7 czy to? ;)

la koniec uploadowania

Dołączona grafika

209 GB

#51 krzychoo900

krzychoo900

    Palladyn

  • User
  • 340 postów
  • 4 wypitych wypitych piw
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 16 lipiec 2008 - 20:25

Ja mam to:D:D juz sobie i 7 sciagnolem ale nie bede codziennie windowsa instalował;):D moze za kilka tyg.... mam go kilka dni chodzi świetnie zadnego błędu problemu itp itd....
pozdro

Dołączona grafika

Dołączona grafika


#52 Gość_piechol07_*

Gość_piechol07_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 25 lipiec 2008 - 08:23

ładnie ściągnąłem i scaliłem ,nagrałem przygotowanie instalacji ładnie przeszło gdy ma się już instalować Windows wyskakuje niebieska strona i pozostaje tylko zresetować kompa wiecie możne jak to rozwiązać ?

#53 Gość_daardevil_*

Gość_daardevil_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 11 sierpień 2008 - 07:41

Czy ten windows ma zmieniony (lub czy da sie zmienic) wyglad?(np. paska start) I czy ktos tez mial problem z bootowaniem?;)

Pozdrawiam

Użytkownik daardevil edytował ten post 11 sierpień 2008 - 07:54


#54 El_Matador

El_Matador

    piździelec

  • Legenda
  • 4303 postów
  • 11590 wypitych wypitych piw
  • Płeć:Mężczyzna
  • Upload:119439 MB
  • Konta:10940

Napisano 11 sierpień 2008 - 09:57

na screenach widać że ma



#55 lewy666

lewy666

    Rekrut

  • User
  • 14 postów
  • 0 wypitych wypitych piw

Napisano 04 wrzesień 2008 - 21:54

no a ile bit ma ta wersja czemu oni nigdy tego nie podaja? - to jest tak warzne

ściągnąłeś? podziękuj!

przycisk Dołączona grafika pod każdym tematem z uploadem


#56 warhog

warhog

    Super Wrzuciciel

  • Legenda
  • 2893 postów
  • 1723 wypitych wypitych piw
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 05 wrzesień 2008 - 06:31

Ważne jak już coś. I zawsze gdy jest to system 64-bitowy to jest to zaznaczone. Bo chyba standardem są systemy 32-bitowe, wiec po oc to zaznaczac?

Użytkownik warhog edytował ten post 05 wrzesień 2008 - 06:31

la koniec uploadowania

Dołączona grafika

209 GB

#57 Gość_Parafian12_*

Gość_Parafian12_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 13 wrzesień 2008 - 12:52

U mnie bootuje płytke nic nie musze ruszac myszką ani wciskać żadncych klawiszy tylko coś tam wczytuje i potem musze cos wpisac w konsoli jest coś tam A:\ i nie wiem co tam wpisac.
Nagrałem nero cały obraz funkcją nagraj startowy CD
Proszę o pomoc !

Użytkownik Parafian12 edytował ten post 13 wrzesień 2008 - 12:52


#58 Gość_Parafian12_*

Gość_Parafian12_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 14 wrzesień 2008 - 19:12

Prosze o POMOC!!

#59 warhog

warhog

    Super Wrzuciciel

  • Legenda
  • 2893 postów
  • 1723 wypitych wypitych piw
  • Płeć:Mężczyzna

Napisano 15 wrzesień 2008 - 07:43

Po prostu wybierz jedna z instalacji (poruszaj myszka lub wcisnij klawisz strzalki gora/dol). Wtedy wszystko przejdzie do wyboru partycji itd.

la koniec uploadowania

Dołączona grafika

209 GB

#60 Gość_Parafian12_*

Gość_Parafian12_*
  • Gość
  • wypitych wypitych piw

Napisano 15 wrzesień 2008 - 14:48

Ale jak mam wybrać instalację jak odrazu samo się ładuje i potem cos trzeba wpisać.




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkownicy, 0 goście, 0 anonimowi użytkownicy